Raj Ráchel tortatervező

 

Raj Ráchel tortatervezőnok lapja raj rachel 2015 0902

Az Év Cukrásza Díj nyertese a Best of Budapest & Hungary versenyén.

A Tortaszalon, egy különleges hangulatú design cukrászda és tervezőműhely. Raj Ráchel tortatervező vezetésével itt készülnek a különleges, egyedi tervezésű tortacsodák és itt készül a híres hagyományos sütemény, ‘Ráchel Flódnija’ is.

A torta.hu online tortakészítő és házhozszállító vállalkozás mögött, három ‘valódi’ cukrászda – Tortaszalon működik Budapest belvárosában. A Veres Pálné utcai Raj Ráchel Tortaszalonban található a műhely, itt készülnek a torták és sütemények mellett a design torták és itt tartjuk a Torta Design Workshopokat is.

Raj Ráchel az egyik legismertebb tortatervező Magyarországon. Divattervezőnek tanult majd a családi cukrászdai gyakorló évek után nyitotta meg Tortaszalon nevű design-cukrászdáját Budapest Belvárosában 10 évvel ezelőtt. Jelenleg 3 cukrászdája (Raj Ráchel Tortaszalon) található Budapesten.

A tortatervezés és a design torta készítés újfajta megközelítése tette őt mind népszerűbbé, továbbá a kiemelt figyelem a felhasznált alapanyagok minőségére; természetes alapanygokból és kizárólag igazi marcipánból készíti a design tortáit így azok nemcsak szépek, de könnyűek és ízletesek lesznek.

Raj Ráchel tortatRachel torta tervezervező, a tortatervezést divattervezőként közelíti meg, a témákról ‘divatrajz’ készül ezek alapján könnyű, főzött krémekből, piskótából és igazi marcipánból formázza a figurát, mintha igazi szobrot vagy műalkotást készítene. Ezután aprólékos művészi munkával alakítja ki a tortacsoda karakterét, színezi, díszítí, marcipánt vagy akár élővirágot is használva.

Torta Design Workshopon tanítja is a design torta készítést, valamint tanít egy főzőiskolában is.

Fedezze fel Raj Ráchel tortatervező csodálatos világát! Tekintse meg Galériánkat vagy https://www.facebook.com/torta.hu odalunkat.

Hívja Raj Ráchel tortatervezőnket a +3620 492 7062-es vagy a +361 787 6088-as telefonszámon.
Ha bármilyen egyedi ötlete van, segítünk tortaként megvalósítani!


Bréking!

Az Év Cukrásza Díjat a Best of Budapest & Hungary versenyén
Raj Ráchel tortatervezőnk nyerte el!
A díjátadó gála a Boscolo Hotelben (New york Palota) volt és a díjat átadták:
Peter Freed (Best of Budapest & Hungary tulajdonosa),
Niklai Ákos (Magyar Étterem és Szálloda Szövetség elnöke),
Szalay-Bobrovniczky Alexandra (turizmusért felelős Főpolgármester helyettes).

Képek a díjátadó gáláról és a többi díjazottról az alábbi linken:
https://torta.hu/az-ev-cukrasza-dij-raj-rachel-tortatervezo/